Life coach

Tijdelijk 80% jubileum-korting!

Life coach

Help mensen bij het ontdekken van hun diepste verlangens!

Als Life Coach leer je mensen om te gaan met tegenslagen en alle uitdagingen aan te gaan. Omdat het leven steeds hectischer wordt, hebben veel mensen behoefte aan een professioneel steuntje in de rug. Maak gebruik van deze ontwikkeling en word Life Coach! Met de kennis uit deze cursus ben je straks helemaal klaar om mensen op weg te helpen om het uiterste uit hun leven te halen!

Erkende kwaliteit
KTNO 1/2
KTNO 2/2
CEDEO
BATC

Daarom Laudius

Over de cursus Life coach

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (43)

8.6
Lees alle 43 ervaringen met de cursus: 8.6

Life coach

Score: 4/5
02-02-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het materiaal is goed leesbaar, praktisch en relevant.

Score: 5/5
02-12-2015 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:
02-12-2015 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Uitstekend is het feit dat de cursus: life coach kwalitatief aansluit op de diverse studies die ik in het verleden volgde.

De inhoud van de cursus Life Coach is van begin tot het einde zeer waardevol, vooral omdat de kennis en de praktische informatie zeer zeker een aanzet geeft om na het behalen van het examen en het erkende diploma daadwerkelijk een nieuwe betrekking te aanvaarden. De meer dan correcte afhandeling van het tijdig verzenden van het Laudius-examen.

Het maken van een Laudius-open-boek-examen is een uitdaging en een geschikt doel. Het verrijkt je leven.

 

Score: 5/5
28-10-2015 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het cursus materiaal is duidelijk en interessant

03-03-2015 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Helder, duidelijk. M.n. door goede inhoudsopgave is de info heel makkelijk terug te vinden.

Score: 4/5
26-01-2015 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik vind het een interessante cursus. Naast het beroep waar ik voor leer kan ik er ook veel dingen uit halen om de kwaliteit van mijn eigen leven te verbeteren.

Score: 4/5
09-01-2015 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Gedegen materiaal

Vlotte respons

Score: 4/5
05-12-2014 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ieder onderwerp komt uitgebreid aan bod. Soms vele wegen die leiden tot, waardoor je het overzicht wel eens kwijt raakt.

22-09-2014 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima cursus mits je coaching ervaring hebt

Score: 5/5
24-06-2014 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leuke modules. Positieve feedback!

Uitleg cursusvarianten

De beste cursussen tijdelijk voor een fractie van de normale prijs

Onlangs hebben we onze 250.000e cursist begroet. Om deze mijlpaal te vieren hebben we ons lesgeld tijdelijk scherp verlaagd. Laudius beschikt over dezelfde kwaliteitskeurmerken en branche-erkenningen als alle andere vergelijkbare opleiders in Nederland.
Maak daarom nú gebruik van deze unieke kans.

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius


Tijdelijk 80% jubileum-korting!

Digitale cursus
595 119
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  13,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
695 139
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  15,90
(keuze in stap 3)
2
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
745 149
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  16,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 29,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3