Life coach

Tijdelijk 80% jubileum-korting!

Life coach

Help mensen bij het ontdekken van hun diepste verlangens!

Als Life Coach leer je mensen om te gaan met tegenslagen en alle uitdagingen aan te gaan. Omdat het leven steeds hectischer wordt, hebben veel mensen behoefte aan een professioneel steuntje in de rug. Maak gebruik van deze ontwikkeling en word Life Coach! Met de kennis uit deze cursus ben je straks helemaal klaar om mensen op weg te helpen om het uiterste uit hun leven te halen!

Erkende kwaliteit
KTNO 1/2
KTNO 2/2
CEDEO
BATC

Daarom Laudius

Over de cursus Life coach

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (43)

8.6
Lees alle 43 ervaringen met de cursus: 8.6

Life coach

Score: 4/5
28-03-2017 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk en goed te begrijpen

Score: 5/5
14-09-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer uitgebreid en goed bruikbaar lesmateriaal. Veel tools die je kunt gebruiken worden aangereikt. De voorbereiding voor opstarten eigen coachingspraktijk is goed uitgewerkt.

Score: 4/5
01-06-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Mooie en goede cursus en materiaal. Het is duidelijk en makkelijk te begrijpen

Score: 3/5
29-04-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Lees makkelijk en is begripelijk

Score: 4/5
16-03-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel makkelijk te lezen, komplete stof. Duidelijk. Goed contact met docent en administratie. Wel een paar foutjes in de huiswerkopgaven.

Score: 4/5
10-03-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De vernieuwde site werkt erg prettig en is overzichtelijker.

Voor mij is het de eerste keer dat ik online studeer dus moest wel even wennen.

Ik kan Laudius dus niet vergelijken met andere instellingen.

Tot nu toe ben ik erg tevreden over.

Score: 4/5
25-02-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk omschreven, goede feedback van de leraar

Score: 5/5
24-02-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is erg overzichtelijk, duidelijke taal.

Score: 4/5
24-02-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ziet er verzorgd uit. Duidelijk lesmateriaal.

Score: 5/5
24-02-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het cursus materiaal is goed te lezen

De cursus is goed te doen

Uitleg cursusvarianten

De beste cursussen tijdelijk voor een fractie van de normale prijs

Onlangs hebben we onze 250.000e cursist begroet. Om deze mijlpaal te vieren hebben we ons lesgeld tijdelijk scherp verlaagd. Laudius beschikt over dezelfde kwaliteitskeurmerken en branche-erkenningen als alle andere vergelijkbare opleiders in Nederland.
Maak daarom nú gebruik van deze unieke kans.

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius


Tijdelijk 80% jubileum-korting!

Digitale cursus
595 119
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  13,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
695 139
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  15,90
(keuze in stap 3)
2
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
745 149
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  16,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 29,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3