Internet rechercheren voor iedereen

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Internet rechercheren voor iedereen

Vind altijd de informatie die je zoekt

Gedurende deze cursus Internet Rechercheren word je wegwijs gemaakt op het internet. Je leert de basisbeginselen van goed onderzoek op internet. Je verdiept je in de werking van zoekmachines en tenslotte verdiep je je in het vakgebied van de digitaal rechercheur. Na het volgen van deze cursus weet je zeker dat jouw informatie gebaseerd is op feiten.

Erkende kwaliteit
CRKBO
CEDEO
NRTO
lloyds
ISO 9001

Daarom Laudius

Over de cursus Internet rechercheren voor iedereen

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1513)

8.7
8.7

Lees alle onze 1513 ervaringen:

Allroundcoach/ Lifecoach
Score: 5/5
29-11-2021Van Overbeek SUpport beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Super leuk en leerzaam

Mental Coach
Score: 5/5
26-11-2021M ten Dam beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leerzaam en praktijk gericht

Proffessional organizer
Score: 5/5
26-11-2021Jose stap beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goed, duidelijk uitgelegd.

Zweeds A1
Score: 5/5
26-11-2021Verjans Ton beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijke omschrijving, afwisselende lesstof, lesstof die je meteen kunt gebruiken.

Ouderencoach
Score: 4/5
26-11-2021Annemarie v.Loon beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot op heden prima. Goed te volgen wat theorie betreft. Sluit module 3 al bijna af en dat binnen één maand.

Masage
Score: 4/5
19-11-2021Henk backx beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Mooi materiaal duidelijk te volgen wel veel theorie met Latijnse namen die niet makkelijk te leren zijn

 

Kunst en Antiek
Score: 5/5
18-11-2021Wilfred beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Indrukwekkende en leerzame ervaring!

Professioneel webdesigner
Score: 4/5
15-11-2021Sandra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer uitgebreide en leerzame cursus.

Ik ben gestart met geen enkele kennis van Dreamweaver, nu ik deze cursus heb afgerond kan ik een volledige website bouwen. Echt een aanrader! De leerkracht is streng maar rechtvaardig. Persoonlijk vind het beter om een strenge leerkracht te hebben daar leer je tenminste iets van bij.

Organisatie psychologie
Score: 4/5
14-11-2021Vera beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed, ik ben net begonnen, dus het plannen is nu lastig en daar moet ik aan wennen. De stof is erg interessant.

BKB
Score: 4/5
14-11-2021Sebastian van der Lek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima!

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 4 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
398 199
Selecteer
1

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3