Cursus Hovenier

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Hovenier

We leren je hoe je ervoor zorgt dat jouw hoveniersbedrijf zich onderscheidt!

Heb je een passie voor alles wat groeit en bloeit en ben je graag buiten bezig? Wil je dat jouw tuin er altijd als een plaatje uitziet? Kijk je graag naar tuinprogramma’s op TV of volg je de laatste tuintrends door het enthousiast lezen van tuintijdschriften? Dan ben je geknipt voor het hoveniersvak. In de zeer complete cursus Hovenier reiken we je stap-voor-stap alle kennis aan die je nodig hebt.

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Hovenier

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1514)

8.7
8.7

Lees alle onze 1514 ervaringen:

Spaans voor gevorderden
Score: 4/5
04-11-2021Jaco Kok beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Nog niet gestsrt

Life Coach
Score: 5/5
27-10-2021Esther beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed opgezette cursus

De kracht van positief denken.
Score: 4/5
22-10-2021nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima

Wandelcoach
Score: 5/5
22-10-2021Remco Chervet beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe leerzaam, mis alleen wat interactie met medestudenten (net alsof de namen oud studenten zijn)

Life Coach
Score: 5/5
21-10-2021Marianne Reijnen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zojuist heb ik de cursus Life Coach mogen afronden. Het is een geweldige reis geweest. Gaandeweg heb ik veel geleerd over verschillende gesprekstechnieken en vaardigheden. Daarnaast heb ik ook over mezelf geleerd, ben op bepaalde vlakken gegroeid en heb gebieden ontdekt waarop ik mijzelf nog meer kan ontwikkelen.

WFT Basis
Score: 5/5
19-10-2021Nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Helder, Diepgaande & Uitgebreid! Goed ! Een Echte Aanrader !

basiskennis psychotherapie
Score: 4/5
19-10-2021Marjolein van Eijk beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel interessante cursus. Veel geleerd en alles was duidelijk beschreven in het lesmateriaal. Ik ga mij inschrijven voor het bijbehorende examen.

Voedingsdeskundige
Score: 4/5
16-10-2021Saskia beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima, het is een interessante cursus, ook voor in mijn werk als verzorgende IG

Politiek en bestuur voor beginners
Score: 5/5
16-10-2021Hetty van Bree beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik doe de cursus met veel plezier. Geeft een breed zicht op het onderwerp en zet aan tot denken en tot zelfontwikkeling

Creatieve therapie
Score: 5/5
16-10-2021Sonja Dijkstra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het was een duidelijke en best wel uitgebreide cursus.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
838 419
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  39,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
958 479
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  44,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
998 499
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  46,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3