Haarknippen

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Haarknippen

Misschien schuilt er wel een echte haarkunstenaar in jou!

Mensen die deze populaire cursus volgden waren verbaasd over het feit hoe eenvoudig het is om zelf de kappersschaar ter hand te nemen en hier creatief mee aan de slag te gaan. Als je de basisprincipes eenmaal onder de knie hebt dan is het zeer eenvoudig om met een beetje experimenteren meesterlijke kapsels te creëren. Je gaat de geleerde theorie meteen toepassen in de praktijk!

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Haarknippen

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Materialen

Onze reviews (1514)

8.7
8.7

Lees alle onze 1514 ervaringen:

Angst en stress beheersing
Score: 5/5
04-10-2021Denice beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is een hele fijne cursus , ik heb de boeken op papier besteld omdat ik dat fijner vind leren , als je eenmaal bezig bent wil je niet meer stoppen. De leraar reageert snel en geeft goede feedback

Management in de gezondheidszorg
Score: 4/5
01-10-2021Tineke H. beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Een zeer uitgebreide, complete cursus. Ik dacht er snel doorheen te kunnen gaan, maar het vroeg echt wel wat. Niet perse moeilijk, maar uitgebreide informatie. De huiswerkopdrachten waren gericht op het toetsen of je de theorie aan de praktijk kunt koppelen. Er werden veel persoonlijke voorbeelden gevraagd.

Waar ik ook zeer tevreden over ben, is de feedback van de docente. Sowieso een snelle beoordeling, maar inhoudelijk ook uitgebreid en persoonlijk. Ik keek er gewoon steeds naar uit om weer een beoordeling te ontvangen.

Al met al een inhoudelijk sterke en uitgebreide cursus die me de nodige handvaten heeft gegeven.

Evenementen organisator
Score: 3/5
01-10-2021Alice beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Praktische tips, maar wel verouderd. Veel zaken die besproken worden (instanties, vergunningen/regelgeving, ‘moderne’ technieken) zijn niet meer relevant op vandaag.

recht basiskennis
Score: 4/5
25-09-2021jeannine egelie beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

nog geen. Heb wat lessen gedownload maar door ziekte verder nog niets kunnen doen

vwo Duits
Score: 5/5
24-09-2021Mia Verhagen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Positief, ben in map 2, startniveau ah zoeken

Stervensbegeleiding
Score: 5/5
24-09-2021Jet mulder beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

Massage
Score: 5/5
24-09-2021Debbie Holland beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijke cursus

Life Coach
Score: 4/5
15-09-2021T. Janssen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima cursus met fijne docent.

Opgeruimd wonen
Score: 5/5
13-09-2021Erica beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Logische opbouw en duidelijk geschreven.

Engels A1
Score: 5/5
12-09-2021Henk Burgmeijer beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk, overzichtelijk, snelle en duidelijke correctie op ingezonden huiswerk.

Uitleg cursusvarianten

Inschrijven

Studieduur: 6 maanden

Daarom Laudius

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
198 99
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  22,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
318 159
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  35,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
358 179
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  40,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3