Financiering

Tijdelijk 50% winterkorting!

Financiering

Leer alles over financieringen en verdiep je professionele kennis

Kom jij tijdens je werk in aanraking met financiële cijfers? Wil je een betere gesprekspartner worden op dit gebied? Dan is de erkende cursus Financiering van Laudius perfect voor jou! Je maakt kennis met de basisaspecten van financiering en je wordt opgeleid voor het officieel erkende certificaat Financiering van de Associatie. 

Erkende kwaliteit
associatie
CRKBO
Forum Distance Learning
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Financiering

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1553)

8.7
8.7

Lees alle onze 1553 ervaringen:

Life Coach
Score: 5/5
17-12-2021Sengul beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Een goed opgezette cursus met voldoende diepgang. Lesstof is makkelijk te begrijpen en de opdrachten zijn goed te doen. Ik ben met volle enthousiasme er doorheen gegaan. Een zeer interessante cursus, ik beveel het iedereen aan!

Leefstijlcoach
Score: 4/5
14-12-2021DeLangetermijn beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe heel duidelijk en leerzaam. Vooral icm bijgeleverde literatuur

Basiskennis psychologie
Score: 4/5
13-12-2021Brenda Beijer beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus vond ik heel interessant omdat het veel aspecten uit de psychologie bevat. ik wist nog niet waar mijn interesse precies lag. Het aangeleverde materiaal was duidelijk, maar soms had ik het fijner gevonden als er iets meer voorbeelden in de tekst stonden (ter verduidelijking).

Virtueel assistent
Score: 5/5
13-12-2021M Groeneweg beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Pas begonnen aan deze cursus, dus lastig iets te zeggen over de totale cursus, voor nu duidelijk en prima te volgen!

Ervaringsdeskundige
Score: 4/5
11-12-2021Pieter Baas beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

Basis Tekenen
Score: 5/5
10-12-2021Ton Drenth beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Netjes en verzorgd geleverd door de Koeriersdienst

kinderpsychologie
Score: 5/5
08-12-2021Senya beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Makkelijk te lezen teksten, snelle feedback van de leraar op ingezonden huiswerk.

basis opleiding onderwijsassistente
Score: 5/5
07-12-2021thalita vd vuurst beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

ik heb een zeer goede ervaring met laudius, de opleiding is goed overzichtelijk en zeer goed te doe en mijn begeleider T.boeijen ook echt super kreeg gelijk antwoord al is iets vroeg of me opdrachten instuurde!!

Technische Engels en Make-up
Score: 5/5
03-12-2021Elena beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Interessant en leerzaam. De docenten zijn heel vriendelijk.

Portugees-Braziliaans
Score: 5/5
03-12-2021Anneke Kaipatty beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leuke cursus, alleen vind ik het jammer dat er geen docent bij is en dat het in het Engels is.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 2 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% winterkorting!

Digitale cursus
158 79
Selecteer
Of in termijnen:  4 x  22,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
238 119
Selecteer
Of in termijnen:  4 x  33,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
278 139
Selecteer
Of in termijnen:  4 x  38,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 29,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3