Financiering

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Financiering

Leer alles over financieringen en verdiep je professionele kennis

Kom jij tijdens je werk in aanraking met financiële cijfers? Wil je een betere gesprekspartner worden op dit gebied? Dan is de erkende cursus Financiering van Laudius perfect voor jou! Je maakt kennis met de basisaspecten van financiering en je wordt opgeleid voor het officieel erkende certificaat Financiering van de Associatie. 

Erkende kwaliteit
associatie
CRKBO
Forum Distance Learning
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Financiering

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1493)

8.7
8.7

Lees alle onze 1493 ervaringen:

Management in de gezondheidszorg
Score: 4/5
01-10-2021Tineke H. beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Een zeer uitgebreide, complete cursus. Ik dacht er snel doorheen te kunnen gaan, maar het vroeg echt wel wat. Niet perse moeilijk, maar uitgebreide informatie. De huiswerkopdrachten waren gericht op het toetsen of je de theorie aan de praktijk kunt koppelen. Er werden veel persoonlijke voorbeelden gevraagd.

Waar ik ook zeer tevreden over ben, is de feedback van de docente. Sowieso een snelle beoordeling, maar inhoudelijk ook uitgebreid en persoonlijk. Ik keek er gewoon steeds naar uit om weer een beoordeling te ontvangen.

Al met al een inhoudelijk sterke en uitgebreide cursus die me de nodige handvaten heeft gegeven.

Evenementen organisator
Score: 3/5
01-10-2021Alice beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Praktische tips, maar wel verouderd. Veel zaken die besproken worden (instanties, vergunningen/regelgeving, ‘moderne’ technieken) zijn niet meer relevant op vandaag.

recht basiskennis
Score: 4/5
25-09-2021jeannine egelie beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

nog geen. Heb wat lessen gedownload maar door ziekte verder nog niets kunnen doen

vwo Duits
Score: 5/5
24-09-2021Mia Verhagen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Positief, ben in map 2, startniveau ah zoeken

Stervensbegeleiding
Score: 5/5
24-09-2021Jet mulder beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

Massage
Score: 5/5
24-09-2021Debbie Holland beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijke cursus

Life Coach
Score: 4/5
15-09-2021T. Janssen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima cursus met fijne docent.

Opgeruimd wonen
Score: 5/5
13-09-2021Erica beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Logische opbouw en duidelijk geschreven.

Engels A1
Score: 5/5
12-09-2021Henk Burgmeijer beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk, overzichtelijk, snelle en duidelijke correctie op ingezonden huiswerk.

Latijn
Score: 4/5
11-09-2021H beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 2 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
158 79
Selecteer
Of in termijnen:  4 x  22,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
238 119
Selecteer
Of in termijnen:  4 x  33,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
278 139
Selecteer
Of in termijnen:  4 x  38,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 29,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3