Engels voor beginners A1

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Engels voor beginners A1

Iedereen kan Engels leren!

Engels is de meest gesproken taal ter wereld. Je kunt er niet alleen in Engelstalige landen mee terecht, maar vrijwel overal! De cursus Engels voor beginners leidt op voor een veelgevraagd diploma en is speciaal afgestemd op mensen die geen enkele kennis van de Engelse taal hebben. De cursus is gericht op situaties die je dagelijks tegen kunt komen.

Erkende kwaliteit
CRKBO
CEDEO
NRTO
CEFR logo
ERK (Europees referentiekader talen)

Daarom Laudius

Over de cursus Engels voor beginners A1

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Materialen

Onze reviews (17)

8.2
Lees alle 17 ervaringen met de cursus: 8.2

Engels voor beginners A1

Score: 5/5
12-09-2021 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk, overzichtelijk, snelle en duidelijke correctie op ingezonden huiswerk.

24-03-2017 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Cursussen overzichtelijk, goed te begrijpen, volledig en up to date.

Score: 4/5
14-09-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:
Score: 4/5
13-05-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik vind dat lesmateriaal duidelijk is, en feedback is ook goed van docente. als je vragen heb krijg je snel antwoord kortom ik ben tevreden over de cursus.

28-04-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed les materiaal

Score: 4/5
24-03-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer tevreden over de cursus ik vind hel lesmateriaal zeer duidelijk en voldoende boeiend en afwisselend om de concentratie lang vast te houden

Score: 5/5
26-02-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het cursusmateriaal was erg duidelijk. En het was snel geleverd. Ik ben erg tevreden over mijn docent en hoe het beoordeeld wordt. Het is allemaal heel duidelijk. Ik ben super tevreden.

24-02-2016 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:
Score: 4/5
28-10-2015 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik vind mijn cursus goed en materialen ook

Score: 3/5
15-06-2015 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

goed

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 5 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
198 99
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  22,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
278 139
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  31,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
318 159
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  35,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 39,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3