Eigen nagelstudio starten

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Eigen nagelstudio starten

Een eigen nagelstudio beginnen? Zet de eerste stap met deze opleiding

In deze uitgebreide opleiding (inclusief professioneel materialenpakket t.w.v. € 300,-) doe je niet alleen kennis op over nagelstyling met gel en acryl, we leren je ook stap voor stap wat er allemaal komt kijken bij het beginnen van een succesvolle eigen nagelstudio. Je hebt dan de vrijheid om jouw ideeën over schoonheid en klantvriendelijkheid op je eigen manier in te vullen. Maak hier nu werk van!

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Eigen nagelstudio starten

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Materialen

Onze reviews (1513)

8.7
8.7

Lees alle onze 1513 ervaringen:

Allroundcoach/ Lifecoach
Score: 5/5
29-11-2021Van Overbeek SUpport beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Super leuk en leerzaam

Mental Coach
Score: 5/5
26-11-2021M ten Dam beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leerzaam en praktijk gericht

Proffessional organizer
Score: 5/5
26-11-2021Jose stap beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goed, duidelijk uitgelegd.

Zweeds A1
Score: 5/5
26-11-2021Verjans Ton beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijke omschrijving, afwisselende lesstof, lesstof die je meteen kunt gebruiken.

Ouderencoach
Score: 4/5
26-11-2021Annemarie v.Loon beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot op heden prima. Goed te volgen wat theorie betreft. Sluit module 3 al bijna af en dat binnen één maand.

Masage
Score: 4/5
19-11-2021Henk backx beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Mooi materiaal duidelijk te volgen wel veel theorie met Latijnse namen die niet makkelijk te leren zijn

 

Kunst en Antiek
Score: 5/5
18-11-2021Wilfred beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Indrukwekkende en leerzame ervaring!

Professioneel webdesigner
Score: 4/5
15-11-2021Sandra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer uitgebreide en leerzame cursus.

Ik ben gestart met geen enkele kennis van Dreamweaver, nu ik deze cursus heb afgerond kan ik een volledige website bouwen. Echt een aanrader! De leerkracht is streng maar rechtvaardig. Persoonlijk vind het beter om een strenge leerkracht te hebben daar leer je tenminste iets van bij.

Organisatie psychologie
Score: 4/5
14-11-2021Vera beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed, ik ben net begonnen, dus het plannen is nu lastig en daar moet ik aan wennen. De stof is erg interessant.

BKB
Score: 4/5
14-11-2021Sebastian van der Lek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima!

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 12 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
  • Materialen t.w.v. € 300,-
1.038 519
Selecteer
Of in termijnen:  15 x  38,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Materialen t.w.v. € 300,-
1.218 609
Selecteer
Of in termijnen:  15 x  45,90
(keuze in stap 3)
2
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Materialen t.w.v. € 300,-
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
1.338 669
Selecteer
Of in termijnen:  15 x  49,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 79,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3