Digitaal rechercheur

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitaal rechercheur

Leer alles over cybercrime en digitale opsporingsmethoden!

Er verschijnen bijna dagelijks nieuwsitems over digitale criminaliteit (cybercrime). Termen als hacking, ransomware en phishing zijn termen die helaas steeds gangbaarder worden. Daarom is er een enorme vraag naar digitaal rechercheurs. Jij kunt zo’n professional worden! Boeiende theorie en spannende cases zorgen er voor dat deze unieke thuisstudie van de eerste tot de laatste minuut fascineert!

Erkende kwaliteit
SVPB logo
CRKBO
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Digitaal rechercheur

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1486)

8.7
8.7

Lees alle onze 1486 ervaringen:

Boa
Score: 3/5
09-07-2021Ab Bollen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Nog geen ervaring nog niet gestart

Kindercoach
Score: 5/5
02-07-2021Annemiek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leerzaam, inzichtelijk, opbouwend.

Stervensbegeleiding
Score: 4/5
24-06-2021Iris beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

In je eigen tijd lezen en leren over een bijzonder deel van het leven. In mijn werk al vaak het geleerde toegepast.

Leefstijlcoach
Score: 5/5
19-06-2021JK beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ben nog maar net begonnen, maar cursusmateriaal lijkt me goed, zorgvuldig samengesteld.

Kunst en Antiek
Score: 5/5
18-06-2021Willem van der Stelt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede en brede informatie.

Professional Organizer
Score: 4/5
15-06-2021Anoniem beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Fijne communicatie met docent. De lesstof leest fijn weg en door het maken van de huiswerk opdrachten leer je de theorie toe te passen in de praktijk en word je aan het denken gezet.

Organisatiepsychologie
Score: 4/5
14-06-2021A beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed. Snel het materiaal ontvangen, de docent kijkt het huiswerk snel na en geeft duidelijke antwoorden op de vragen over de lesstof. Met het open boek examen heb ik nog geen ervaring.

De lesstof is interessant.

Bewindvoerder
Score: 4/5
12-06-2021Jochen Roumen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Net begonnen, tot nu toe goed

PDB en module bkc
Score: 5/5
11-06-2021Lisette beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Supersnelle reactie docent

Zweeds
Score: 5/5
11-06-2021Mariëlle ten Berg beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed. Duidelijke uitleg.

Uitleg cursusvarianten

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius


Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
1.278 639
Selecteer
Of in termijnen:  16 x  44,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
1.398 699
Selecteer
Of in termijnen:  16 x  48,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
1.438 719
Selecteer
Of in termijnen:  16 x  49,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3