Copywriter

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Copywriter

Commercieel creatief met tekst

Houd je van schrijven, ben je commercieel ingesteld en wil je graag aan de slag in een vrij en creatief beroep? Dan is de cursus copywriter beslist iets voor jou. Je leert alles over dit veelzijdige vak, dat bij uitstek geschikt is om als freelancer uit te voeren. Met een computer, internetverbinding, een flinke dosis creativiteit en de kennis uit deze cursus kun je meteen aan de slag.

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Copywriter

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1514)

8.7
8.7

Lees alle onze 1514 ervaringen:

Portugees-Braziliaans
Score: 5/5
03-12-2021Anneke Kaipatty beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leuke cursus, alleen vind ik het jammer dat er geen docent bij is en dat het in het Engels is.

Allroundcoach/ Lifecoach
Score: 5/5
29-11-2021Van Overbeek SUpport beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Super leuk en leerzaam

Mental Coach
Score: 5/5
26-11-2021M ten Dam beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leerzaam en praktijk gericht

Proffessional organizer
Score: 5/5
26-11-2021Jose stap beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goed, duidelijk uitgelegd.

Zweeds A1
Score: 5/5
26-11-2021Verjans Ton beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijke omschrijving, afwisselende lesstof, lesstof die je meteen kunt gebruiken.

Ouderencoach
Score: 4/5
26-11-2021Annemarie v.Loon beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot op heden prima. Goed te volgen wat theorie betreft. Sluit module 3 al bijna af en dat binnen één maand.

Masage
Score: 4/5
19-11-2021Henk backx beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Mooi materiaal duidelijk te volgen wel veel theorie met Latijnse namen die niet makkelijk te leren zijn

 

Kunst en Antiek
Score: 5/5
18-11-2021Wilfred beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Indrukwekkende en leerzame ervaring!

Professioneel webdesigner
Score: 4/5
15-11-2021Sandra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer uitgebreide en leerzame cursus.

Ik ben gestart met geen enkele kennis van Dreamweaver, nu ik deze cursus heb afgerond kan ik een volledige website bouwen. Echt een aanrader! De leerkracht is streng maar rechtvaardig. Persoonlijk vind het beter om een strenge leerkracht te hebben daar leer je tenminste iets van bij.

Organisatie psychologie
Score: 4/5
14-11-2021Vera beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed, ik ben net begonnen, dus het plannen is nu lastig en daar moet ik aan wennen. De stof is erg interessant.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
638 319
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  35,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
758 379
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  42,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
798 399
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  44,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3