Beroepsfotograaf

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Beroepsfotograaf

Maak van je passie een succesvolle onderneming

Is fotograferen jouw passie en wil je van deze passie graag je beroep maken? Kies dan voor de veelzijdige cursus Beroepsfotograaf van Laudius. Je maakt kennis met verschillende onderdelen en mogelijkheden van de fotografie, maar je leert ook de zakelijke kant van fotografie. Zo leer je hoe je jouw creatieve hobby omzet in een winstgevend en veelzijdig beroep!

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Beroepsfotograaf

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1514)

8.7
8.7

Lees alle onze 1514 ervaringen:

Cursus Duits
Score: 5/5
06-02-2021Matthijs de Vogel beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Fijne en toegankelijke cursus voor iedereen die niet tot nauwelijks kennis heeft van de Duitse taal! Een aanrader.

Spaans
Score: 3/5
05-02-2021Christien aits beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus onderdelen zijn niet handig ingedeeld.

De tracks en lessen staan niet bij elkaar en zijn ook niet makkelijk te vinden.

Mischien is het handig om de juiste track bij de juiste les te zetten.

Professional webdesign
Score: 5/5
03-02-2021Anoniem beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Door een ziekte diagnose de 14 dagen proeftijd laten verlopen. Later geprobeerd de cursus weer op te pakken. Helaas niet de energie om het goed te kunnen volgen. Hierover een mail gezonden met de vraag dat ik ondanks de al lang verlopen proeftijd het cursus geld terug kon krijgen.

Binnen twee dagen had ik al antwoord met veel begrip voor mijn situatie. Het totale bedrag zou worden teruggestort.

Met één week had ik het bedrag al op mijn rekening staan.

Geweldig dat deze organisatie met zoveel empathie handeld!!! Hartelijk dank hiervoor.

juridisch medewerker
Score: 4/5
01-02-2021Collin Lodewikus beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duidelijk en leuk cursusmateriaal

Voedingsdeskundige
Score: 4/5
30-01-2021D. beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed, duidelijke uitleg qua het lesmateriaal

Professional organizer
Score: 4/5
29-01-2021Eline beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed geschreven teksten, leerzame opdrachten en snelle begeleiding. Top!

Elektronica voor beginners en secretaresse
Score: 5/5
29-01-2021Sabine Hendrix beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima overzichtelijk en begrijpelijke lesstof

Ecologie
Score: 4/5
29-01-2021Bob Brok beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Jaren geleden diploma's gehaald in bos- en natuurbeheer. Deze cursus gaan doen, omdat ik hier toch wat mee wil doen. Meer als opfrissing dus. Ik heb veel herkenning met mijn schooltijd en dat is een goed teken.

Massage
Score: 5/5
29-01-2021Jan beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima, lekker duidelijk

Journalistiek
Score: 5/5
25-01-2021Roelf Kempinga beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

tot nu toe uitstekend. Beoordeling van het huiswerk gaat vlot.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
838 419
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  39,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
958 479
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  44,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
998 499
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  46,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3