Beroepsfotograaf

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Beroepsfotograaf

Maak van je passie een succesvolle onderneming

Is fotograferen jouw passie en wil je van deze passie graag je beroep maken? Kies dan voor de veelzijdige cursus Beroepsfotograaf van Laudius. Je maakt kennis met verschillende onderdelen en mogelijkheden van de fotografie, maar je leert ook de zakelijke kant van fotografie. Zo leer je hoe je jouw creatieve hobby omzet in een winstgevend en veelzijdig beroep!

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Beroepsfotograaf

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1514)

8.7
8.7

Lees alle onze 1514 ervaringen:

Basiskennis boekhouden
Score: 5/5
19-03-2021J.G. van Breemen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben er zeer positief over.

Deens voor beginners
Score: 5/5
19-03-2021G. Scarfo beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het materiaal is op wat fouten soms in de tekst prima.

Management in de zorg
Score: 5/5
17-03-2021Noukster beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima cursus, ik heb er veel van geleerd! Ingeleverd huiswerk kwam ook snel weer retour met goede tips van de docent.

MBA Belastingwetgeving niveau 5
Score: 2/5
04-03-2021Nienke beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus zelf vind ik goed. De uitleg is duidelijk en zeer uitgebreid wat ik erg fijn vind. Het duurt alleen erg lang voordat ingezonden huiswerk wordt nagekeken. Jullie prijzen persoonlijk contact met de docent juist hoog aan, maar ik krijg alleen in het weekend maar reactie op mijn mails en ingezonden huiswerk. Als ik überhaupt al geluk heb, want soms moet ik er zelfs 2 weken op wachten... Dat vind ik erg jammer. Persoonlijk contact was juist de reden dat ik voor jullie gekozen had. Het liefst wil je iets nagekeken hebben voordat je doorgaat met het volgende onderwerp. Zeker iets om aan te werken dus.

Creatieve therapie
Score: 5/5
18-02-2021Sonja Dijkstra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leest gemakkelijk en staat duidelijk omschreven

psychologie
Score: 5/5
17-02-2021Nettie van Dalen v.d.Molen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima

Gezondheidscoach
Score: 5/5
12-02-2021Esperanca beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leuke cursus, veel geleerd

Gewichtsconsulente
Score: 5/5
06-02-2021C. Klaver beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Super. De cursus biedt echt diepgang, iets waar ik eerst bang voor was gezien de voordelige prijs tegenover concurrenten. Ook de docent geeft echt goede feedback. Ik heb geen spijt dat ik voor Laudius heb gekozen.

webshop starten
Score: 4/5
06-02-2021h van dalen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

prima

Financieel Adviseur
Score: 4/5
06-02-2021n.v.t. beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Over het algemeen goede en duidelijke uitleg. Op enkele punten kan dat verbeterd worden.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
838 419
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  39,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
958 479
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  44,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
998 499
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  46,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3