Beroepsfotograaf

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Beroepsfotograaf

Maak van je passie een succesvolle onderneming

Is fotograferen jouw passie en wil je van deze passie graag je beroep maken? Kies dan voor de veelzijdige cursus Beroepsfotograaf van Laudius. Je maakt kennis met verschillende onderdelen en mogelijkheden van de fotografie, maar je leert ook de zakelijke kant van fotografie. Zo leer je hoe je jouw creatieve hobby omzet in een winstgevend en veelzijdig beroep!

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Beroepsfotograaf

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1493)

8.7
8.7

Lees alle onze 1493 ervaringen:

Leefstijlcoach
Score: 5/5
25-04-2021Praktijk Topfit beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Module 1 nu af, ben aangenaam verrast door de inhoud, past helemaal bij mijn gedachten gang.

Mijn eindtoets was binnen 3 uur nagekeken, dat had ik niet verwacht, super fijn

Spaans
Score: 4/5
24-04-2021Hubertine de Koning-Heestermans beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed,leert vlug doordat, de leerstof aangenaam populair en

gezellig is.

Budgetcoach
Score: 5/5
23-04-2021Sylvia L beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leuke interessante cursus

Voedingsdeskundige
Score: 5/5
23-04-2021Lilian beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed te volgen tot zover. Duidelijk geschreven en zeer interessant.

Fitness trainer A
Score: 4/5
23-04-2021Nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De snelheid voor het thuis sturen van de cursus

kindercoach
Score: 5/5
20-04-2021Judith beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben dik tevreden over deze cursus. Ik had gekozen om het in zijn geheel zelf te doen en af te sluiten met het examen. Het was een hele kluif, want het is een grote en volledige cursus. Die naar mijn mening aansluit op de praktijk. Mochten mensen twijfelen om een cursus bij Laudius te doen zou ik zeggen, doe het wel. Het is een hele fijne opleidingsinstituut.

Bewindvoering
Score: 4/5
16-04-2021Touw beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Gaat wel

diverse w.o. business control
Score: 4/5
16-04-2021Jongerhuis Projectcontrol beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

nog geen beeld bij

Genealogie
Score: 3/5
16-04-2021Howard Hemmes beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Teveel gericht op de stamboom van de schrijver van het cursusmateriaal. Te weinig concrete informatie.

Deens voor beginners
Score: 3/5
15-04-2021Marie Anne de Jonge. beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ben nog maar net begonnen, les 1 een week geleden ingestuurd en weet nog niet wat ik kan verwachten van de docent, kan er nog niet echt een oordeel over geven.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
838 419
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  39,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
958 479
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  44,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
998 499
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  46,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3