Beïnvloedingspsycholoog (HBO-niveau)

Tijdelijk 50% winterkorting!

Beïnvloedingspsycholoog (HBO-niveau)

Een praktische toepassing van Beïnvloedingstechnieken en -strategieën

Het opdoen en hebben van kennis over “het onbewuste” is voor iedereen, zowel werk als privé, van onschatbare waarde. Dit omdat jij en ik meer dan 8000 beslissingen per dag maken en ons onbewuste deze voor meer dan 99% beïnvloedt. Welke onbewuste interne denkprocessen doorlopen mensen? Hoe kun jij deze processen zo beïnvloeden dat er gegarandeerd het gewenste resultaat uit voortvloeit?

Erkende kwaliteit
Plato
NRTO
CEDEO
PSM logo

Daarom Laudius

Over de cursus Beïnvloedingspsycholoog (HBO-niveau)

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1554)

8.7
8.7

Lees alle onze 1554 ervaringen:

Nog geen
Score: 1/5
17-12-2021Bart Lohman beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Nog geen

Life Coach
Score: 5/5
17-12-2021Sengul beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Een goed opgezette cursus met voldoende diepgang. Lesstof is makkelijk te begrijpen en de opdrachten zijn goed te doen. Ik ben met volle enthousiasme er doorheen gegaan. Een zeer interessante cursus, ik beveel het iedereen aan!

Leefstijlcoach
Score: 4/5
14-12-2021DeLangetermijn beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe heel duidelijk en leerzaam. Vooral icm bijgeleverde literatuur

Basiskennis psychologie
Score: 4/5
13-12-2021Brenda Beijer beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus vond ik heel interessant omdat het veel aspecten uit de psychologie bevat. ik wist nog niet waar mijn interesse precies lag. Het aangeleverde materiaal was duidelijk, maar soms had ik het fijner gevonden als er iets meer voorbeelden in de tekst stonden (ter verduidelijking).

Virtueel assistent
Score: 5/5
13-12-2021M Groeneweg beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Pas begonnen aan deze cursus, dus lastig iets te zeggen over de totale cursus, voor nu duidelijk en prima te volgen!

Ervaringsdeskundige
Score: 4/5
11-12-2021Pieter Baas beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

Basis Tekenen
Score: 5/5
10-12-2021Ton Drenth beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Netjes en verzorgd geleverd door de Koeriersdienst

kinderpsychologie
Score: 5/5
08-12-2021Senya beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Makkelijk te lezen teksten, snelle feedback van de leraar op ingezonden huiswerk.

basis opleiding onderwijsassistente
Score: 5/5
07-12-2021thalita vd vuurst beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

ik heb een zeer goede ervaring met laudius, de opleiding is goed overzichtelijk en zeer goed te doe en mijn begeleider T.boeijen ook echt super kreeg gelijk antwoord al is iets vroeg of me opdrachten instuurde!!

Technische Engels en Make-up
Score: 5/5
03-12-2021Elena beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Interessant en leerzaam. De docenten zijn heel vriendelijk.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 8 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% winterkorting!

Digitale cursus
  • Hulp docent
3.698 1.849
Selecteer
Of in termijnen:  18 x  115,90
(keuze in stap 3)
1
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • 4 praktijkdagen
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
3.798 1.899
Selecteer
Of in termijnen:  18 x  118,90
(keuze in stap 3)
2

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 99,00
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3