Beïnvloedingspsycholoog (HBO-niveau)

Tijdelijk 50% winterkorting!

Beïnvloedingspsycholoog (HBO-niveau)

Een praktische toepassing van Beïnvloedingstechnieken en -strategieën

Het opdoen en hebben van kennis over “het onbewuste” is voor iedereen, zowel werk als privé, van onschatbare waarde. Dit omdat jij en ik meer dan 8000 beslissingen per dag maken en ons onbewuste deze voor meer dan 99% beïnvloedt. Welke onbewuste interne denkprocessen doorlopen mensen? Hoe kun jij deze processen zo beïnvloeden dat er gegarandeerd het gewenste resultaat uit voortvloeit?

Erkende kwaliteit
Plato
NRTO
CEDEO
PSM logo

Daarom Laudius

Over de cursus Beïnvloedingspsycholoog (HBO-niveau)

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1554)

8.7
8.7

Lees alle onze 1554 ervaringen:

Schuldhulpverlening
Score: 5/5
09-01-2022Shirley beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Overzichtelijk

Ervaringsdeskundige
Score: 5/5
07-01-2022Laura beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Module 1 gemaakt, is zeer leerzaam en verwerkzaam omdat het slaat op je eigen ervaring. Opdrachten zijn goed, door de opdrachten begrijp je het goed. Ik vind het een goede cursus, goed uitgelegd. Ik heb geen klachten. En ben met module 2 bezig, en het is erg interessant. Vakantie is bijna om en dan ga ik graag weer verder leren.

life-coach
Score: 5/5
06-01-2022mariliwillems beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

adequaat reageren, duidelijkheid, snelle feedback, bijzonder contact op uitstekende communicatiestijlen. fijne docent

 

Wellness
Score: 5/5
04-01-2022Deckx beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel mooie cursus. Elk hoofdstuk is heel duidelijk uitgelegd. Positief is ook dat de hoofdstukken niet te lang zijn. Veel onderwerpen zijn aan bod gekomen waarvan toch een heleboel onderwerpen die nieuw waren voor mij.

Kinderpsychologie
Score: 4/5
03-01-2022Lydia Norbart beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede info,duidelijk,best pittig soms qua moeilijke woorden.

Practische Psychologie
Score: 5/5
02-01-2022Xander beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima cursus, goede begleiding

Evenementenorganisator
Score: 5/5
02-01-2022Kim Colsters beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goed. Duidelijk, prettige begeleiding, goede informatievoorziening. Precies wat ik ervan verwacht had.

Adobe Photoshop
Score: 5/5
31-12-2021Sébastien beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer goeie cursus, goede uitleg en verstaanbaar.

Aquarelleren
Score: 1/5
29-12-2021Welten beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Cursus cadeau gekregen en geen mogelijkheid tot annuleren. De lessen zijn zonder filmpjes en je kunt alleen tekst uploaden. Voor aquarelleren vind ik dat niet te doen. Helaas denkt Laudius niet mee een passende oplossing te vinden en geven ze alleen aan dit probleem vaker tegen te komen.

Inburgering cursus
Score: 1/5
26-12-2021Meniescha beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik Ben pas bezig

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 8 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% winterkorting!

Digitale cursus
  • Hulp docent
3.698 1.849
Selecteer
Of in termijnen:  18 x  115,90
(keuze in stap 3)
1
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • 4 praktijkdagen
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
3.798 1.899
Selecteer
Of in termijnen:  18 x  118,90
(keuze in stap 3)
2

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 99,00
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3