Basiskennis religie

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Basiskennis religie

Een interessante kijk op de grootste wereldgodsdiensten

Deze cursus behandelt godsdienst in de breedste zin van het woord. Of je zelf een godsdienst aanhangt of niet, speelt daarbij geen rol. De cursus begint met de vraag naar de betekenis van godsdienst in de moderne wereld. Vervolgens komen achtereenvolgens aan bod: godsdienst in de Griekse en Romeinse oudheid, het hindoeïsme, boeddhisme, jodendom, christendom en de islam.

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
lloyds
ISO 9001

Daarom Laudius

Over de cursus Basiskennis religie

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1514)

8.7
8.7

Lees alle onze 1514 ervaringen:

Spaans voor gevorderden
Score: 4/5
04-11-2021Jaco Kok beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Nog niet gestsrt

Life Coach
Score: 5/5
27-10-2021Esther beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed opgezette cursus

De kracht van positief denken.
Score: 4/5
22-10-2021nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima

Wandelcoach
Score: 5/5
22-10-2021Remco Chervet beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe leerzaam, mis alleen wat interactie met medestudenten (net alsof de namen oud studenten zijn)

Life Coach
Score: 5/5
21-10-2021Marianne Reijnen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zojuist heb ik de cursus Life Coach mogen afronden. Het is een geweldige reis geweest. Gaandeweg heb ik veel geleerd over verschillende gesprekstechnieken en vaardigheden. Daarnaast heb ik ook over mezelf geleerd, ben op bepaalde vlakken gegroeid en heb gebieden ontdekt waarop ik mijzelf nog meer kan ontwikkelen.

WFT Basis
Score: 5/5
19-10-2021Nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Helder, Diepgaande & Uitgebreid! Goed ! Een Echte Aanrader !

basiskennis psychotherapie
Score: 4/5
19-10-2021Marjolein van Eijk beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel interessante cursus. Veel geleerd en alles was duidelijk beschreven in het lesmateriaal. Ik ga mij inschrijven voor het bijbehorende examen.

Voedingsdeskundige
Score: 4/5
16-10-2021Saskia beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima, het is een interessante cursus, ook voor in mijn werk als verzorgende IG

Politiek en bestuur voor beginners
Score: 5/5
16-10-2021Hetty van Bree beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik doe de cursus met veel plezier. Geeft een breed zicht op het onderwerp en zet aan tot denken en tot zelfontwikkeling

Creatieve therapie
Score: 5/5
16-10-2021Sonja Dijkstra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het was een duidelijke en best wel uitgebreide cursus.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 4 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
338 169
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  27,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
458 229
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  36,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
498 249
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  39,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3