Archeologie

Tijdelijk 50% winterkorting!

Archeologie

Ontdek de wereld van Archeologie

Archeologische vondsten vertellen ons veel over het verleden. Maar wanneer spreken we nu eigenlijk van een archeologische vondst? In deze veelzijdige cursus Archeologie leer je hoe archeologen werken en welke materialen ze gebruiken. Je leert bepaalde technieken, gebruiksvoorwerpen en architectuur herkennen rondom het Middellandse Zeegebied en het Romeinse Rijk.

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
lloyds
ISO 9001

Daarom Laudius

Over de cursus Archeologie

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1554)

8.7
8.7

Lees alle onze 1554 ervaringen:

Spaans
Score: 4/5
24-12-2021Anita Hagen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe enthousiast

Basiskennis psychotherapie
Score: 5/5
24-12-2021brenda beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer leerzaam, goede begeleiding

Bkl
Score: 3/5
24-12-2021Antoinette Matser beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed muv huiswerk nakijken

Allround Coach
Score: 5/5
23-12-2021S. Van Der Meer beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Na het afronden van het eerste onderdeel van de opleiding life-style coach, kijk ik terug op een ontzettend leerzame en leuke periode. Vakkundige begeleiding, motiverende feedback! Daarnaast is de lesstof goed en duidelijk beschreven en gericht op het heden. Erg nuttig en meteen toepasbaar in de praktijk.

Dank aan de docent die mij heeft begeleid de afgelopen maanden!

Met veel plezier ben ik alweer gestart met het volgende onderdeel, stress/burn-out coach.

 

Kinderpsychologie
Score: 4/5
22-12-2021M Jansen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel simpel en gemakkelijk verwoord, hierdoor toegankelijk voor iedereen, ik zou echter graag wat meer diepgang zien, die mis ik hier en daar. Maar als basiscursus zeker aan te raden.

nederlandse voor buitenlands
Score: 4/5
18-12-2021Dospinescu Teodor beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Is going a bit slowly,because of the time,i m to bussy with my job,but i ll go forward with this course,i like it.

Praktijkdiploma Boekhouden
Score: 5/5
18-12-2021Michelle beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Begonnen met kosten calculatie, pittige berekeningen. Staan wel kleine foutjes in. Super fijne docent met goede feedback

Zweeds voor beginners
Score: 5/5
17-12-2021Linda van der Veer - Agrolin beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Super leuk. Overzichtelijk ingedeeld, met hulp van een docent.

Opgeruimd wonen
Score: 4/5
17-12-2021D vd Lans beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk en makkelijk leesbaar

Life Coach
Score: 5/5
17-12-2021Sengul beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is goed opgezet, ik heb niets gemist. Ik vond de cursus zeer interessant en ik zou het iedereen aanbevelen!

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 8 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% winterkorting!

Digitale cursus
858 429
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  39,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
958 479
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  44,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
998 499
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  46,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3