Computer & internet cursussen

Wil je graag kennis opdoen in het vakgebied ICT, bepaalde software programma’s leren beheersen of digitaal rechercheur worden?

De ICT sector is waar het gebeurt! In deze dynamische sector liggen er volop kansen en uitdagingen op jou te wachten.

Laudius helpt je op weg en bied jou de cursus die jij zoekt in de ICT branche. Ambieer je een carrière als Webdesigner of Projectmanager in de ICT? Of misschien wil je wel leren hoe je een eigen webshop begint? Zoek dan niet verder. Onze cursussen zijn samengesteld door experts met jarenlange ervaring in de ICT branche. Geen zware theorie maar heldere en effectieve toets methoden. Aan de hand van professionele docenten ga je razendsnel door de leerstof heen.Ook wanneer je je grafische kennis wilt vergroten ben je bij ons aan het juiste adres. Online content is steeds meer nodig, denk aan afbeeldingen op social media of designs voor websites. Wij bieden de cursussen Illustrator, InDesign en Photoshop; maar ook de volledige cursus tot Grafisch vormgever aan.

Doordat cybercrime sterk toeneemt is er tegenwoordig steeds meer vraag naar digitaal rechercheurs. Door een studie digitaal rechercheur te volgen kun jij straks aan de slag in dit interessante werkveld.

Mogelijkheden genoeg dus in deze interessante sector die volop in beweging is.