De voordelen van een thuisstudie
3 maanden gratis proberen
Gratis studiegids aanvragen
Extra voordelen  
 • Uniek in Nederland: digitaal en/of papieren cursusmateriaal
 • Binnen 1 minuut een complete cursus in je bezit
 • Géén inschrijfgeld! Elders al snel € 30,-
 • Jouw cursus GRATIS 14 dagen proberen
 • 3 maanden omruilgarantie
 • Laudius leidt op voor OFFICIEEL ERKENDE branchediploma's
 • Open-Boek-Examens thuis
 • 2 jaar lang gratis updates
 • Hulp van vriendelijke docent mogelijk
 • Topservice door professionele studieadviseurs
 • 40 jaar ervaring
Lees hier over deze en nog meer voordelen!

De voordelen van een thuisstudie

 

Een thuisstudie is een bijzonder prettige en effectieve manier om te werken aan je carrière of persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met een thuisstudie een uitstekende basis leggen voor een nieuwe creatieve hobby waar je nog jaren plezier aan zult beleven. Je leert in je eigen tijd: in de avonduren, op een vrije dag of in het weekend: alles is mogelijk.

 

Ook is een thuisstudie uitstekend te combineren met een hectische baan of een druk gezinsleven. Je bent geen reistijd kwijt en houdt ook tijd over voor hobby’s, sport en familieuitstapjes. Verder ben je ook niet gebonden aan een leslocatie: je studeert waar je maar wilt: comfortabel van thuis uit, in de trein, op vakantie of in het park. Omdat we ons cursusmateriaal zowel op papier (losbladig systeem) aanbieden als in digitale vorm (download om te leren vanaf een PC, laptop, tablet, e-reader of smartphone) ben je altijd 100% flexibel. Praktischer kan een studie niet zijn!

 

Je zult zien dat het volgen van een thuisstudie zijn vruchten absoluut zal afwerpen!

 

Perfecte persoonlijke begeleiding door ervaren topdocenten

 

Je kunt bij Laudius starten wanneer het jou uitkomt, je bent niet aan schooljaren of semesters gebonden. Bovendien sta je er nooit alleen voor. Jouw vriendelijke, persoonlijke leraar op afstand (als je hiervoor kiest) motiveert je, corrigeert je huiswerk en zorgt ervoor dat jouw vragen keurig worden beantwoord. Via internet (waarbij je gebruik maakt van onze ultramoderne digitale leeromgeving) of per post. Je kunt bij ons dus ook gemakkelijk studeren vanaf je vakantieadres of als je in het buitenland woont.

 

Je hebt bij een thuisstudie niet te maken met concurrentie, zoals dat vroeger op school wel eens het geval kon zijn. Je krijgt alle aandacht van jouw persoonlijke leraar. Verder heb je de leerstof altijd bij de hand en bestudeer je alles net zo vaak als je zelf wilt.

Jouw volgende stap op de carrièreladder?

 

Extra kennis en vaardigheden komen niet alleen praktisch van pas, maar worden door werkgevers ook vaak extra gehonoreerd door middel van een hoger salaris, betere secundaire arbeidsvoorwaarden of een promotie! Het volgen van een thuisstudie is dus een uitstekend wapen om in te zetten bij jouw volgende salaris-onderhandelingen! Als je een thuisstudie met goed gevolg afsluit dan geef je bovendien aan dat je over doorzettingsvermogen beschikt, iets wat iedere werkgever graag ziet!

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling of starten met een nieuwe hobby?

 

Onze thuisstudies bieden niet alleen beroepsmatig veel mogelijkheden, maar geven je ook de kans om op een plezierige manier te werken aan je algemene ontwikkeling of met een nieuwe hobby te starten. Onze cursussen zijn didactisch zo opgebouwd dat studeren gemakkelijk wordt. In begrijpelijke taal, aan de hand van duidelijke voorbeelden word je stap-voor-stap door de leerstof geleid.

 

Een thuisstudie van Laudius is dus in veel opzichten een zeer verstandige keuze!